Yes, de voluit leven planner is er!

Yes, de voluit leven planner is er!

Dit jaar geen boek, beloofde ik mijn man Johannes. Want vorig jaar schreef ik twee boeken, wat altijd een beetje voelt als een bevalling en ik beviel eind van dat jaar ook nog van een echt kind. Dat dat wat veel was voor in één jaar, hoef ik niet uit te leggen denk ik. Daarom dus mijn belofte. Maar een planner, dat vond ik geen boek. Achteraf gezien was het inderdaad minder werk dan een heel boek schrijven maar ook weer niet weínig werk. Maar ik wilde zo graag een planner! In deze blog vertel ik je waarom.

Elke dag werken aan nieuwe gewoontes

Mijn laatste grote project bij Huis van Belle was, samen met het NBG, het uitbrengen van de Bellebijbel. Dat wilde ik heel graag, zo’n bijbel, omdat het iets is waarvan ik hoopte dat het tienermeiden dagelijks zou bemoedigen en helpen om dichtbij God te leven. Achter de planner zit dezelfde hoop. Met Villavie en de Villavie Academy bied ik vrouwen heel veel tools om dichtbij God te leven, daar kunnen ze challenges voor volgen en het drie maanden durende online Academytraject. Komend jaar komen daar ook verschillende losse cursussen bij en afgelopen jaar heb ik dus twee boeken uitgebracht, die uitleggen wat voluit leven is (Villavie) of die voor elke dag inspiratie bieden (Hartsrust). Maar om alle nieuwe gewoonten die je leert als je meer voluit wilt leven ook toe te passen, zijn dagelijkse reminders heel fijn. Die vind je dan ook veelvuldig in de planner!

Wat houdt een planner in?

Een planner kun je, in tegenstelling tot een agenda, op elk gewenst moment beginnen. Je vult zelf de maand en de dagen in. Een planner biedt daarnaast veel ruimte voor reflectie maar dus ook voor veel meer dan puur je afspraken erin zetten. Je kunt, zoals de naam al zegt, echt goed plannen. Zo is het heel handig als je realistisch invult (belangrijke tip!) hoeveel tijd je denkt dat een taak of afspraak kost. Zo plan je jezelf nooit te vol. Ook een belangrijke tip is dat je voldoende ruimte tussen taken en afspraken inplant. Als je meer van deze tips wilt, kun je de cursus plannen volgen, die start begin 2022. Daarover verderop meer informatie.

Inclusief 12 video’s

Om van deze planner een complete ervaring te maken, heb ik 12 (!) video’s gemaakt die elk maandthema inleiden. Hierboven geef ik je er eentje cadeau om een inkijkje te krijgen in hoe deze video’s en thema’s werken. Elke maand heeft namelijk een thema, zodat jij je daarop kunt focussen. Hoe werkt zo’n thema? Eerst vind je een pagina met daarop een klein persoonlijk verhaaltje van mij, reflectievragen voor jou om te gaan focussen op wat jij belangrijk vindt, een video van ongeveer vijf minuten die je meer vertelt en tips geeft over het thema en gedurende de maand vind je elke dag een reflectievraag om je te helpen met het thema bezig te blijven. Zo is deze planner niet alleen maar een planner voor je taken maar helpt deze je écht om bewust te blijven van je levenshuis, van jouw prioriteiten en je tijd met God.

Dit zijn de thema’s:

 • Tijd doorbrengen met jezelf
 • In Gods aanwezigheid zijn
 • Dankbaarheid maakt gelukkig
 • Stilstand is vooruitgang
 • Delen van wat je hebt
 • Jij en je ambities
 • Ontwikkel je veerkracht
 • Omgaan met de prestatiemaatschappij
 • Je leven vereenvoudigen
 • Productief werken
 • Verbondenheid met anderen
 • Keuzes maken

Zeg je: ja die wil ik?

Helemaal te gek natuurlijk! Bestellen kan door de knop hieronder te klikken.

VOLG OOK DE CURSUS PLANNEN!

Op dit moment ben ik een heel toffe cursus aan het ontwikkelen: Plannen in je levenshuis. Deze planning zal je vanaf begin 2022 kunnen volgen! Je vindt alles over deze cursus op deze pagina.

PLUS: Prachtige stationeryset in samenwerking met Huis van Mijn!

In samenwerking met Studio Huisvanmijn ontwikkelden we een prachtige stationeryset. Deze set bestaat uit prachtige posters, een kaart en een sticker van kwalitatief hoogwaardig papier.

DE SET BESTAAT UIT:

A4 poster met de prachtige illustratie van het levenshuis

A5 poster met tekst ‘Als de Heer het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers’ (naar psalm 127)

A5 poster met tekst ‘In dit levenshuis vind ik vreugde in Hem die mij liefheeft’

A6 kaart met tekst ‘Hij wijst je de weg naar het leven voor altijd een lieflijke plek aan zijn zijde’ (Psalm 16)

Vierkante sticker met afbeelding huis en tekst ‘It doesn’t have to be perfect to be beautiful’

Je kunt de set los bestellen voor €16, 95 of samen (voordeliger) met de planner. Dan betaal je €35.00. Bestellen doe je hier.

 

Ik ben heel benieuwd wat je van de planner vindt! Laat je het me weten via social media met #voluitlevenplanner?