10 sint/kerst cadeautips van villavie

10 sint/kerst cadeautips van villavie

Sinterklaas en kerst komen weer dichterbij. Een tijd van gezelligheid, samenkomen en cadeautjes. Misschien ben jij er al heel op tijd bij, of zoek je last-minute nog naar goede cadeau ideeën. Voor beiden hebben wij deze blog opgesteld. Vol met goede Sint en Kerst cadeautips. Laat ons vooral weten als je iets van deze lijst hebt gekocht en tag ons: @villavienl. Vinden we super leuk!

Tip 1: De nieuwe Tijd met God box

Deze box stelden wij speciaal voor jou samen om je tijd met God vorm te geven op een manier die bij jou past. Echt een cadeau voor jezelf en prachtig om aan iemand anders te geven. Je krijgt 2 keer een A6 kaart, een houten blokje voor A6 kaarten, een prachtig boekje met 25 manieren om je tijd met God door te brengen, een heerlijke roze kaars, 1 A5 poster met mooie tekst, 1 A5 poster met Bijbelse proclamaties (heel krachtig om uit te spreken en je denken te vernieuwen) en 32 kleine Tijd met God kaartjes om je tijd met God mee aan te vullen. Let op: er is een beperkte oplage, namelijk 50 stuks. Bestel hier snel je cadeau voor maar 14,95!

Tip 2: Geef ‘Daantje durft alles cadeau

‘Daantje durft alles’ is een mooi en thematisch prentenboek voor kinderen vanaf 2 jaar over ‘nee’ durven zeggen. Met illustraties van Anne Sara Schenk-Verloop. Je krijgt een leuk A5 postertje bij je bestelling met Daantje erop! Een heel vrolijk prentenboek dat het gesprek met je kind op gang helpt maar door het verhaal zelf al veel duidelijk maakt over grenzen. Met liefde geschreven voor jongens en meisjes. Bestel het hier!

Tip 3: Een prachtig armbandje van Villavie x Mevrouw Stip

Sieraden zijn natuurlijk altijd een goed cadeau, speciaal voor onze cadeaulijst hebben we met Mevrouw Stip een prachtig armbandje ontworpen. Wij zijn fan!! Klik hier om hem te bestellen.

Tip 4: Boek Tijd met God van Eline Hoogenboom

Dit boek wil je. Het gaat je namelijk echt helpen om je tijd met God anders te zien en anders in te vullen EN je kunt het ook gebruiken TIJDENS je tijd met God want er staan 100 vragen in die je kunt invullen tijdens je tijd met God! Je bestelt het boek hier (het kost 21.99).

Tip 5: Geef het heerlijke Villavie tasje cadeau

Speciaal voor alle liefhebbers van Villavie hebben wij het ‘Living the full life’ tasje ontworpen. Een dagelijkse reminder aan je schouder én natuurlijk heel praktisch. Je shop hem al voor 6,95. Klik hier om het leuke tasje te bestellen.

Tip 6: Geef dit prachtige dagboek cadeau

Een dagboek vol rust en inspiratie, om de dag met God te kunnen beginnen. In het dagboek Hartsrust bied ik, Eline Hoogenboom, voor elke dag een moment van rust en inspiratie om je dag rustig, krachtig en vreugdevol te beginnen aan Jezus’ voeten. Zo keer je terug naar je ziel, en sta je krachtig in het leven. Met 12 maandthema’s als “Aan Jezus’ voeten’, “Laat genade stromen’, “Je imperfecte leven’ en “Thuiskomen bij jezelf’. Je vindt in het boek voor elke dag een inspirerend stuk, soms een gedicht, zegen of songtekst, meestal een zelfgeschreven tekst van Eline naar aanleiding van een quote van een bekende persoon. Bestel het boek hier!

 

Tip 7: Geef een Villavie Membership cadeau

Het beste cadeau dat je jezelf (of iemand anders) kunt geven is het Villavie Membership. In het membership gaan we samen dichterbij jezelf en God leren leven. We wandelen samen in het leven met God in een community van gelijkgestemde vrouwen. Ik heb een toolbox vol lessen uit het leven en de Bijbel die ik met jou deel om niet langer geleefd te worden maar voluit te leven. We gaan aan de slag met thema’s als identiteit, gezond eten, relaties, tijd met God en nog veel meer. Je krijgt bij een jaarmembership een prachtig welkomstpakket. We hebben nu een speciale cadeaubon gemaakt waarmee je iemand een maandmembership kunt geven!

Tip 8: Bestel de Voluit Leven Planner

De ‘Voluit Leven Planner’ helpt je om balans aan te brengen in je leven. Een leven waarin je ruimte en tijd hebt voor dingen die jij belangrijk vindt: tijd met God, tijd voor je relaties, tijd om zo nu en dan iets nieuws uit te proberen en soms ook tijd om verdrietig of blij te zijn. In een voluit leven gaat dat samen op! De Voluit Leven Planner biedt elke week handvatten om prioriteit te geven aan dat wat voor jou belangrijk is, door middel van reflectievragen, kleine opdrachten, lijstjes en tips. Met veel ruimte om te schrijven en QR-codes naar inspirerende video’s over onder andere focus, dankbaarheid, liefhebben en veerkracht. Geweldig toch! Bestel hier de planner.

Tip 9: 48 prachtige stille tijd kaartjes

Prachtige kaartjes om tijdens je tijd met God te gebruiken. Het zijn 48 kaartjes op 3 A4 vellen die je zelf even moet uitknippen. Als je tijd met God houdt, pak je zo’n kaartje met een tekst en plakt het bijvoorbeeld in je journal. Het zet je even stil en zet je aan het nadenken. Bestel hier deze prachtige kaartjes voor maar 7,50! *deze kaartjes zitten al in het gevulde ‘Tijd met God’ kratje.

Tip 10: Geef een boek cadeau

Wie ben ik, als alles om me heen omvalt?, is een belangrijke vraag die centraal staat in het boek ‘Villavie’. Veel vrouwen hebben moeite met die vraag en lopen vast. In dit boek beschrijf ik het idee van je leven als een huis: je hebt niet altijd invloed op waar dat huis staat (met andere woorden: het leven is niet maakbaar, ook al doet de huidige maatschappij je anders geloven) maar je hebt wel invloed op hoe je je huis inricht. Bestel hier het boek!

BONUSTIP: Cadeautjes van Villavie

Natuurlijk hebben wij in de shop ook nog een heleboel mooie kaarten en schriftjes staan. Er zit zeker een goed cadeau tussen! Al zoveel vrouwen hebben hier toffe inspiratie uit gehaald, om voluit te leven! Kijk dus ook zeker lekker rond in de shop!