slider-stip3-villavie-academy

Luchtiger leren leven

Hoe leef je luchtiger, meer vanuit genade en met minder druk op je schouders?

We houden allemaal veel ballen hoog, hebben last van schuldgevoel of het gevoel niet genoeg te doen of te zijn. Hoe heerlijk zou het zijn om je daar deze zomer eens van te ontdoen? Doe je mee? Trek je slippers aan en leer samen met ons hoe je luchtiger in het leven kunt staan! Samen met zangeres en spreker Sifra Bekx biedt Villavie je deze cursus aan.

review-donkerblauw

Sifra Bekx: “Als mama, zangeres, ondernemer, dochter, vrouw van … heb je zoveel rollen te vervullen. Heerlijk en om dankbaar voor te zijn! Maar ook best een uitdaging. Ik vind het vaak ingewikkeld om te kunnen genieten van vandaag en werk graag hard. Maar als ik écht geniet van genade en Gods cadeau uitpak, zie ik dat dat niet hoeft. Ik mag rusten in Zijn liefde. Het is mijn verlangen dat jij dit door deze Summercourse ook ontdekt!”

review-donkerblauw

Eline: “O wat wordt dit leuk! Weet je, luchtig leven betekent niet dat je je nergens iets van aantrekt of oppervlakkig leeft. Dat is niet waar Villavie voor staat. Juist voor: het leven omarmen mét ups en downs. Maar dan wel dat je basis is: vanuit genade. Vanuit: Hij heeft het al voor je gedaan. Zó kun je luchtig leven en meer loslaten. Doe je mee?”

De zomer is hét moment bij uitstek om stil te staan bij je leven. Hoe was het afgelopen jaar voor jou? Heb je gedaan waar je blij van werd of heb je vooral voldaan aan verwachtingen van anderen? Was er genoeg rust of was je drukker dan je lief was? Sta deze zomer stil met deze cursus zodat je ná je vakantie opgeladen en met focus verder kunt. Vanuit de basis van genieten van genade!

 

In deze Summercourse ga je aan de slag met alle ballen die je hoog houdt, wat jou tegenhoudt om meer te genieten, wat genade nu echt is en hoe je dat gaat voelen in je leven. Kortom: je leert luchtiger leven en gaat genieten van meer vrijheid!

De cursus kost €29,95 + € 3 verzendkosten voor het werkboekje.

Doe jij met ons mee?

Deze cursus geef ik samen met Sifra Bekx: zangeres van InSalvation en JES Music, ondernemer, mama en nog zoveel meer. Ze deelt op Instagram liefdevol en authentiek over hoe zij het leven met God invult en is eerlijk over haar vallen en opstaan daarin. Van die eerlijkheid hou ik en die deelt zij ook in deze cursus met je. Samen hebben we vier podcasts opgenomen waarin we in gesprek gaan en jou inspireren met onze eigen worstelingen en tips! Sifra en ik verlangen ernaar dat jij als vrouw écht gaat zien wie je bent in Jezus en door deze cursus ontdekt dat je meer mag genieten en je mag kiezen waar jij je verantwoordelijk voor voelt en wat je mag loslaten.

Na de cursus

Geniet je meer van genade

Geef je meer gehoor aan je behoeften en verlangens

Heb je meer rust en plezier

Houd je je vakantiegevoel langer vast

Laat je los waar je geen invloed op hebt

 ‘Proef en geniet van de goedheid van de Heer!’

-Psalm 34

Wat krijg je precies:

Vier podcasts om te luisteren op je eigen tijd en plek

Een supertof papieren werkboek met teksten en opdrachten

Een leuk klein extraatje per post

Heel veel tips en inspiratie

Dit alles krijg je voor €29,95.

Goed Doel

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

FAQ

Wat kost de cursus?

€29, 95 + €3 verzendkosten voor het werkboekje

Is het allemaal online?

Nee niet alles. Je ontvangt vier podcasts die je op je telefoon kunt luisteren, bijvoorbeeld op vakantie of lekker in je achtertuin of tijdens een wandeling. Daarnaast ontvang je een papieren werkboekje zodat je dit mee kunt nemen op vakantie.

Kun je altijd instromen?

Ja, deze cursus wordt de hele zomer aangeboden (juni/juli/augustus) en je kunt in die maanden elk moment instromen.

Hoeveel uur kost me dit?

Dat hangt een beetje van je eigen tempo af. De podcasts duren 20 minuten per aflevering. Dan nog een uur opdrachten ongeveer. In totaal ben je ongeveer 6 uur aan de cursus kwijt maar in 4 uur kan het ook.

Kan ik na mijn aanmelding meteen beginnen?

Ja, dat kan. Je ontvangt de podcasts meteen per mail en binnen een paar dagen het werkboekje per post.

Waarom deze cursus in de Academy?

Villavie staat voor Voluit leven! Dat is leven vanuit genade en dat leren we je in deze cursus. Meer genieten, dat mag! Proef en geniet van de goedheid van de Heer, is een tekst die centraal staat.