Spreken

VIL 19300 Watercolour licht roze #f3d2cf

Zoek je een SPREKER voor je event of vrouwenavond?

spreken (1)

Eline is een ervaren spreker die vrouwen bemoedigt, een spiegel voorhoudt en het Evangelie vertelt. Dit doet ze met veel energie, eerlijkheid en humor. Haar missie is vrouwen dichterbij zichzelf en bij God helpen leven.

Eline spreekt al meer dan vijftien jaar voor groepen vrouwen en op grote(re) events zoals Power to the mama’s, New Wine, Like Jesus en She Events. Ze heeft veel ervaring met spreken en diverse sprekerstrainingen gevolgd.

Je kunt Eline vragen:

Als (hoofd)spreker op je event

Voor een seminar of workshop

Een spreekbeurt voor een vrouwenavond

Om te preken in je kerkdienst

Voor een inhoudelijke sessie (met je team) over het levenshuis

review-donkerblauw

Lisette Rietveld (SHE Events): “Fris, inspirerend en praktisch. Zo hebben wij de lezing van Eline ervaren op onze vrouwenavonden in Gouda en Rotterdam. Eline weet je snel aan te spreken door haar persoonlijke ervaringen en herkenbare voorbeelden. Haar lezingen zijn opbouwend, inspirerend en van deze tijd. Ze heeft een warm hart en passie voor vrouwen. Een aanrader voor een opbouwend en geestelijk programma of event!”

review-donkerblauw

Danielle Koudijs (Power to the mama’s): “Eline is een heel fijn, open en toegankelijk mens wat vanaf het eerste contact al prettig werkte. Haar enthousiasme voor vrouwen en God werkt aanstekelijk, wat ook te merken was aan de reacties van bezoekers. Met humor en eerlijkheid, maar zeker ook met kennis van zaken deelt ze haar verhaal. Eline heeft het talent om vrouwen op hun gemak te laten voelen, waardoor de boodschap die zij heeft, echt aankomt.”

VIL 19300 Watercolour licht roze #f3d2cf

Voorbeelden van thema’s:

Seminar je levenshuis inrichten

Een goed ingericht levenshuis betekent een leven in rust en balans tussen de kamers van werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen. Als er balans is, is er minder kans op burn-out en meer tijd voor wat belangrijk is. Dit seminar is ook te boeken voor teams.

#Notsoperfect leven in een imperfecte wereld

Eline is er graag eerlijk over wat er niet goed gaat in haar leven. De kracht van kwetsbaarheid! Veel vrouwen hebben de lat veel te hoog liggen en en houden teveel ballen hoog. Weg met die lat en die ballen! Tijd om je handen te vullen met goede dingen die blij maken en je helpen vrucht te dragen in Gods koninkrijk.

Aan Jezus voeten

Met dit thema roept Eline vrouwen op om hun harde werken neer te leggen en vaker aan Jezus’ voeten te gaan zitten. Een bemoedigend thema dat veel vrouwen ervaren als goede aanzet om meer tijd met God door te brengen.

Voluit leven, dichtbij God en jezelf

Hoe leef je voluit? Hoe ga je om met een wereld die denkt dat alles maakbaar is? Wat betekent genade daarin? Eline deelt graag over het echte leven met God, geeft praktische handvatten en heeft de Bijbel als leidraad. Voluit leven betekent dat genade door alles heen stroomt, dat je vreugde én verdriet naast elkaar kunt ervaren.

Eline Hoogenboom

“Ik merkte in mijn eigen leven en zag om me heen, hoe we vaak ten onder gaan aan onze eigen perfecte plaatjes. Hoe we zoeken naar geluk en zinvol zijn maar niet tot rust komen. Hoe de wereld ons soms overweldigt en we vastlopen. Hoe we pijnlijke dingen meemaken en ons afvragen wat Gods bedoeling daarmee is. Hoe we steeds meer moeite krijgen met genade ontvangen maar liever ‘zelf doen.

Ik heb donkere periodes gekend en had met mijn verhaal in de goot kunnen belanden. Dat is door Gods grote genade niet gebeurd. Ik heb de keuze gemaakt geen slachtoffer te zijn maar op zoek te gaan naar wat het leven waard maakt om geleefd te worden en hoe het komt dat de een dat makkelijker ziet dan de ander. Hieruit is Villavie ontstaan: Ik leer vrouwen hoe je voluit leeft, hoe verdriet en vreugde naast elkaar bestaan en wat God bedoelt met een leven in overvloed. Ik gun het vrouwen dat ze eens stoppen met hard te werken, zich niet (goed) genoeg voelen en dat ze gaan stralen in wie ze zijn, bedacht door hun Schepper! In mijn spreekbeurten ben ik open en kwetsbaar over mijn eigen faalmomenten en moeilijke periodes en bemoedig en motiveer ik vrouwen om het leven samen met God voluit te leven.”

CONTACT

Wil je Eline boeken als spreker? Vul dan hieronder het formulier in. Vul zoveel mogelijk informatie in: Waar wil je Eline voor vragen, wat is de datum, voor hoeveel mensen, welke doelgroep, je doel van de bijeenkomst en je budget. Eline stuurt je dan terug of zij kan en wat de hoogte is van de vergoeding die ze vraagt.