Over Villavie

VIL 19300 Watercolour licht roze #f3d2cf

Over VILLAVIE

Zou er niet een plek kunnen zijn waar we leren hoe we dat leven met God voluit leven? Een plek die ervan uit gaat dat jouw leven een huis is, met daarin kamers die jij zelf inricht? Een huis waar jij doorheen loopt en bewuste keuzes maakt?

 

Die plek is Villavie.

 

Hier ben je thuis. Hier moedig ik je aan om niet alleen naar jezelf te kijken maar je juist te focussen op wat God van je vraagt. Dit is de plek waar je praktische tools krijgt hoe je moedig in het leven kunt staan. Hier gaan we er niet vanuit dat het leven maakbaar is, integendeel, maar laat ik je zien welke keuzes je hebt.

 

In mijn boek en de podcasts en op Instagram neem ik je mee in mijn overwegingen en deel mijn kennis uit boeken en de Bijbel. In de Academy kun jij modules volgen die je echt verder helpen en je ondersteunen bij moedige keuzes en voluit te leven als krachtige vrouw!

Dit zijn de onderdelen van Voluit Leven:

 

– Heel zijn in gebrokenheid
– Dankbaarheid uiten
– Vergeven
– Door de pijn heen gaan
– Stilte zoeken
– Vrijheid vinden
– Veerkrachtig zijn
– Vereenvoudigen
– Keuzes maken
– Vrucht dragen
– Trouw zijn aan jezelf
– Verbinding maken met anderen

Eline Hoogenboom

Acht jaar was ik, toen ik samen met mijn vriendinnetje de burgemeester een brief stuurde of ik een tuinhuisje in de wijk mocht zetten waar we gezellig bijeen konden komen. Nu ben ik vijfendertig en open mijn tweede online huis. Omdat het mijn missie en droom is dat vrouwen moedige keuzes maken, (veer)krachtig zijn en op zoek gaan naar wat God van hen vraagt.

 

Ik merkte in mijn eigen leven en zag om me heen, hoe we vaak ten onder gaan aan onze eigen perfecte plaatjes. Hoe we zoeken naar geluk en zinvol zijn maar niet tot rust komen. Hoe de wereld ons soms overweldigt en we vastlopen. Hoe we pijnlijke dingen meemaken en ons afvragen wat Gods bedoeling daarmee is. Hoe we steeds meer moeite krijgen met genade ontvangen maar liever ‘zelf doen.’

 

Ik heb donkere periodes gekend en had met mijn verhaal in de goot kunnen belanden. Dat is door Gods grote genade niet gebeurd. Ik heb de keuze gemaakt geen slachtoffer te zijn maar op zoek te gaan naar wat het leven waard maakt om geleefd te worden en hoe het komt dat de een dat makkelijker ziet dan de ander.

 

Je kunt vrijheid vinden in het accepteren wat er is gebeurd. Vrijheid betekent dat we de moed verzamelen om de gevangenis af te breken, steen voor steen (Edith Eva Eger – De keuze)

VIL 19300 Watercolour licht roze #f3d2cf

Blijf op de hoogte:

Inspiratie ontvangen en als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trainingen van de Villavie Academy?