Mijn allereerste podcast staat online

Mijn allereerste podcast staat online

De niet zo perfecte podcast is live! En wat vind ik het ónwijs leuk om een eigen podcast te hebben. Al een jaar of twee loop ik met het idee rond maar de (tijd voor de) uitvoering liet even op zich wachten.

Maar het is zover! De niet zo perfecte podcast heeft het licht gezien en is nu te beluisteren via Spotify, Apple podcast en alle andere apps die er zijn voor podcasts. Met De niet zo perfecte podcast wil ik eerlijke verhalen brengen van mensen met een verhaal en hun visie horen op onze prestatiemaatschappij, die veel vraagt van mijn generatie. Keuzestress, perfectionisme, moeite met lijden…Ik denk veel na over de rol die de kerk en genade hierin spelen en ga daar nu over in gesprek met mijn gasten.

Vorig jaar schreef ik twee boeken en dit jaar besloot ik dat dat er voorlopig wel even genoeg was. Toch vind ik het heerlijk om te delen en de verhalen van mensen voor het voetlicht te brengen. Een podcast is een toffe manier om in gesprek te gaan, wat langer te kunnen delen dan in een instagramberichtje en makkelijk te beluisteren.

Mijn eerste gast 

Mijn eerste gast is Kees van Ekris. Kees is dominee en bekend van zijn overdenkingen van de podcast Eerst dit (EO en IZB). Hij weet mij vaak te raken met zijn overdenkingen en ik vind dat hij blijk geeft van een profetische kijk op de Bijbel en de maatschappij. In de podcast vraag ik hem naar zijn ervaringen met lijden, met zijn visie op hoe we in onze maatschappij en in de kerk omgaan met het niet perfecte leven en hij deelt ook een van zijn belangrijkste levenslessen.


 De podcast kun je hieronder beluisteren of door te zoeken op De niet zo perfecte podcast in jouw favoriete app. Je helpt me enorm door de podcast te beoordelen en een recensie achter te laten. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Over Villavie

Villavie laat vrouwen zien hoe ze dichtbij zichzelf en bij God kunnen leven. Ze krijgen praktische tools en worden geïnspireerd om moedig in het leven te staan. Het belangrijkste onderdeel van Villavie is de Academy, waarin vrouwen een halfjaartraject kunnen volgen om voluit te leren leven. Ook breng ik boeken uit en biedt online een community voor vrouwen om te zien wat voluit leven met God in een gebroken wereld betekent.