slider-stip3-villavie-academy

Jij bent de moeite waard om ruimte voor jezelf in te nemen. Om tijd met God door te brengen. En om in verbinding te staan met anderen om je heen. Om keuzes te maken die recht doen aan wie jij bent en niet enkel aan wat je doet. Om voluit te leven, in vrijheid, met veerkracht en in verbinding met anderen.

Wat als er iets zou zijn dat je hier elke week aan herinnert? Dat jij als Maria aan zijn voeten mag zitten, je minder hoeft te laten afleiden door alles wat je onrust geeft, maar wat je terugwijst op wat je vrede brengt die alles te boven gaat? Iets wat jou laat zien dat je niet alleen bent in hoe je je voelt? Iets wat je af en toe een schop onder je kont geeft?!

Dat is het Villavie membership!

Word NU jaarmember en ontvang het prachtige welkomstcadeau! EN: Maak kans om mee te gaan naar Parijs met Eline! Als er op 31 december 750 members zijn, gaan we met drie members naar Parijs!

Mag ik met jou oplopen?

In het membership loop ik als het ware met jou mee. We wandelen samen in het leven met God. Ik heb een toolbox vol lessen uit het leven en de Bijbel die ik met jou deel om niet langer geleefd te worden maar voluit te leven. We gaan aan de slag met thema’s als identiteit, gezond eten, relaties, tijd met God en nog veel meer.

slider-stip3-villavie-academy

Wat er gebeurt als jij voluit gaat leven:

Je vindt meer rust

Je eigenwaarde groeit

Je staat sterk in onzekere tijden

Je leeft dichterbij God

Je hebt verbinding met andere vrouwen

Je durft jezelf te laten zien

review-donkerblauw

Petra: “Met het Villavie membership mag ik stilstaan, stilstaan in alle drukte van iedere dag. Bewust leven, voluit leven, keuzes maken, genieten en ontvangen. Leven met God, wandelen en groeien samen met Hem. Het membership geeft de reminder om ook echt stil te staan, om zo elke dag bewust met Hem te leven.”

review-donkerblauw

Geertje: “Villavie brengt mij rust, energie, en een bewuste(re) relatie met God. Daarnaast word ik fysiek uitgedaagd, Villavie maakte mij amateur hardloopster. De community inspireert mij om stil te staan bij mijn levenswandel en het membership geeft mij hier fijne handvatten voor. Ik leer bewust ‘ja’ zeggen, en tijd te maken voor wat ik echt belangrijk vind.”

Het membership

12 thema’s

Elke maand gaan we met een thema aan de slag. Je krijgt op vrijdag de input voor de week erna, zodat je het weekend al lekker bezig kunt. Je ontvangt een download voor een inspirerend geloofsmoment en een opdracht voor de week. Een makkelijk uitvoerbare opdracht die je in je activiteiten kunt verweven, het is niet de bedoeling dat je nóg drukker wordt dan je al bent.

Online community

Het membership vindt plaats in een online omgeving die met een app heel makkelijk toegankelijk is. Vanaf de aanschaf krijg je meteen toegang. Je zet de app op je telefoon en krijgt updates als er nieuwe content is of als je een bericht hebt van een andere vrouw. Je kunt connecten met vrouwen en samen afspreken! We delen hierin veel extra inspiratie zoals podcasts, filmpjes etc. Dit wordt jouw nieuwe Instafeed maar dan zonder de afgunst en overprikkeling.

Webinars en masterclasses

Elke maand  vindt er een toffe masterclass plaats van een expert over het thema van die maand. Deze vinden in de avond plaats en zijn altijd terug te kijken. Ook is er eens per maand een Mariamoment in de ochtend: Samen een halfuur Bijbellezen, stil zijn en bidden.

Heel veel extra’s

We gaan samen challenges (hoi #offtober) doen, er ontstaan vriendschappen,  je krijgt toffe extra content, elke maand een nieuwe achtergrond voor je telefoon, 10 % korting op events en cursussen van Villavie (alleen voor jaarmembers en muv Programma je levenshuis inrichten) en nog veel meer. Dit wil je niet missen.

Word nu jaarmember en ontvang dit mooie cadeau

Als je je nú inschrijft als jaarmember van het Villavie membership ontvang je een welkomstcadeau om je huis wat op te vrolijken. De mooie droogbloemen blijven lang goed en het kaartje dient ter inspiratie.

Eline Hoogenboom
slider-stip3-villavie-academy

Dit zijn de thema’s voor het eerste jaar:

April

Fundament van je levenshuis

Mei

Uit je hoofd in je hart en lichaam

Juni

Rust in je leven

Juli

Leg die lat wat lager

Augustus

(Weer) leren spelen

September

Tijd met God

Oktober

Afrekenen met afleiding

November

Speak up!

December

Licht leven

Januari

Gezonde gewoontes

Februari

Jij en je verhaal

Maart

Leven met de seizoenen

Over Eline

Elke dag sta ik, net als jij, voor allerlei kleine of grotere keuzes: Kies ik voor scrollen of kies ik voor Bijbel? Kies ik voor werk of gezin? Kies ik voor sporten of doorgaan? Kies ik voor van mezelf houden of de mening van anderen belangrijker vinden?

Ik geloof dat we kunnen veranderen en dichterbij onszelf en bij God kunnen leven als we ons bewust zijn van die keuzes en elke dag beseffen dat wij de touwtjes hiervan zelf in handen hebben. Dáár wil ik jou bij helpen.

Al vijftien jaar train en onderwijs ik meiden en vrouwen over identiteit, genade en leven met God. Ik deel mijn lessen die me helpen om me echt vrij te voelen en de dingen te doen die ik belangrijk vind. Het levenshuis helpt me daarbij. Het membership voelt echt als de kers op de taart van Villavie: Het is dé manier om met elkaar in verbinding te komen, om wekelijks herinnerd te worden aan dat wat echt belangrijk is. Ik kijk ernaar uit jou als member te verwelkomen!

slider-stip3-villavie-academy

Dit kost het:

Het Villavie jaarmembership: €15,00 per maand 

 • Elke vrijdag een download voor de week erna
 • Elke maand een webinar of Mariamoment met Eline
 • Elke maand een masterclass met een expert over het thema
 • Wekelijkse inspiratie in de app: tips, filmpjes, podcasts etc .
 • Onderdeel van een community gelijkgestemde vrouwen
 • Minimaal één challenge per jaar
 • Elke maand een nieuwe achtergrond voor je telefoon
 • Aandacht voor de overgang van de seizoenen
 • Metéén na aanschaf toegang tot de online omgeving, waarin je alles van de voorgaande maanden kunt terugkijken
 • Je gaat dit aan voor de duur van een jaar (automatische verlenging)

Bonussen voor jaarmembers

 • Nieuwe jaarmembers ontvangen het geweldige welkomstpakket thuis
 • 10 % korting op alle cursussen en events van Villavie

Het Villavie maandmembership: €17,50 per maand 

 • Elke vrijdag een download voor de week erna
 • Elke maand een webinar of Mariamoment met Eline
 • Elke maand een masterclass met een expert over het thema
 • Wekelijkse inspiratie in de app: tips, filmpjes, podcasts etc .
 • Onderdeel van een community gelijkgestemde vrouwen
 • Minimaal één challenge per jaar
 • Elke maand een nieuwe achtergrond voor je telefoon
 • Aandacht voor de overgang van de seizoenen
 • Metéén na aanschaf toegang tot de online omgeving, waarin je alles van de voorgaande maanden kunt terugkijken
 • Maandelijks opzegbaar (automatische verlenging)

FAQ

Wie geeft de masterclasses?

Dit maken we altijd online bekend, de maand van te voren. Als je member bent, vind je in de online groep de agenda met alle data en sprekers. Terugkijken kan!

Waarom deze prijs?

Deze prijs betaal je omdat het een redelijke prijs is voor wat je allemaal krijgt: Wekelijks en maandelijkse goede inhoudelijke content. Verder kost een community bijhouden veel werk en betalen we daar mensen voor. Ook onze systemen kosten veel geld. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het welkomstcadeau zo duurzaam mogelijk is gemaakt en gaan we niet voor het goedkoopste. Je helpt met je membership ook Villavie een goede financiële basis te geven en alles te kunnen blijven doen.

Kun je altijd instromen?

Ja, je kunt op elk moment member worden en je vindt dan ook alle content terug van de afgelopen maanden.

Hoeveel uur per week kost me dit?

Dat hangt een beetje van jezelf af, hoe actief je gaat zijn in de community. 1 a 2 uur.

Hoe kom ik in contact met andere vrouwen?

Je komt in de online community, daar zullen we regelmatig oproepjes plaatsen of kun je zelf contact leggen en oproepjes plaatsen.

Hoe kan ik opzeggen?

Als je maandmember bent, kun je per maand opzeggen. Als je jaarmember bent, kun je na een jaar opzeggen. Na dat jaar kun je maandelijks opzeggen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@villavie.nl met je naam en adres. Lees de algemene voorwaarden voor de regels omtrent omzeggen.