slider-stip3-villavie-academy

Stel je eens voor: een hele dag, samen met andere vrouwen op een prachtige locatie. Een dag waarop je nadenkt over je levenshuis. Over je kamers van werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen. Een dag om creatief bezig te zijn, te wandelen en te bezinnen. Een dag om met veel nieuwe energie weer naar huis te gaan…dat is de levenshuisdag! Ben jij bij deze dag op een prachtige locatie?

review-donkerblauw

Willeke: “Mooi om te ontdekken wat je kernwaarden zijn: wat vind je echt leuk en belangrijk. Waardevol om te beseffen dat ik deze dingen in mijn dagelijkse leven ook al doe. Daar werd ik me voor het eerst echt bewust van en dat maakte me dankbaar.

Je komt op deze dag samen met vrouwen overal vandaan met allemaal hun eigen verhaal, maar allemaal met het verlangen naar God. Dat verbindt, daarvoor hoef je niets te zeggen, dat voel je. En dat is fijn.”

 

review-donkerblauw

Aletta: “Deze dag begon met God wat heel fijn is. De andere vrouwen en Sonja en Eline waren zo open en vol liefde. Ook de workshops waren heel fijn en voelden als eyeopener. Verder was de dag  top verzorgd met heerlijke gezonde producten. Ook de tijd om een rondje te gaan of in de zon te zitten waren fijn en waardevol.

Sonja en Eline zijn twee vrouwen die Gods licht en liefde laten schijnen en voor mij een voorbeeld om los te laten en verder te mogen gaan met een beetje hulp. Deze dag zou ik iedereen aanraden om op te laden en andere mensen te leren kennen en voor jezelf te zorgen en God te laten zorgen voor je als kind van Hem. En even rustig aan Jezus voeten te mogen zitten…”

Levenshuisdag

Een dag met twintig andere vrouwen. Net als jij op zoek naar meer focus, naar een betere balans tussen de kamers van werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen. Een dag met creatieve workshops, om helder te krijgen hoe het nu met je gaat en waar je staat. Maar vooral: waar je naartoe wilt. En hoe je daar komt. Aan het einde van deze dag heb jij helder: dit is wie ik ben en waar ik voor sta en dit zijn de stappen die ik ga nemen!

review-donkerblauw

Sonja Nagtegaal, coach: “Het is mijn missie om vrouwen te coachen en hen inzicht te laten krijgen in wat hen tegenhoudt. Veel vrouwen die ik coach, voelen zich niet goed genoeg of willen iets wat niet bij hen past. Tijdens de levenshuisdag geef ik een workshop die je helpt het leven te leiden dat écht bij je past.”

review-donkerblauw

Eline Hoogenboom, oprichter Villavie en bedenker levenshuis: “Ik ben zo benieuwd hoe het met jouw levenshuis is. Veel vrouwen komen uit een intensieve (zorg)tijd. Nu is het tijd om weer naar jezelf te kijken en waar je naartoe wilt. Ik heb er zoveel zin in dat op deze dag met jou te doen!”

Van harte welkom!

Deze dag vindt plaats op zaterdag 17 september 2022 op een prachtige locatie in Wezep. De dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur. Er zijn workshops, we duiken de Bijbel in en er is voldoende tijd om de andere vrouwen te ontmoeten of juist lekker in je eentje een wandeling te maken over het prachtige landgoed. We leggen je deze dag echt in de watten met fijn eten, een goede lunch en een goodiebag. De dag kost €135. Hiervoor krijg je dus een compleet verzorgde dag inclusief coaching van Eline en Sonja.

De dag kan een mooi begin zijn als je wilt deelnemen aan het Programma Je levenshuis inrichten of een opfrisdag als je het al gevolgd hebt. Het is geen verdieping of vervolg.

Na de levenshuisdag:

Heb jij je focus weer helder

Maak je bewuster keuzes: kun je beter 'ja' zeggen en zeg je vaker 'nee'

Ben je vol energie!

Heb je jouw waarden geformuleerd

Durf je meer jezelf te zijn

Heb je tijd in Gods aanwezigheid doorgebracht

 ‘Je levenshuis helpt je om met plezier en energie door je leven te lopen, samen met God.’

-Eline Hoogenboom

Wat krijg je precies:

Een compleet verzorgde dag met lekkers, lunch en een goodiebag

Meerdere workshops over je levenshuis

Een mooi programmaboekje

Heel veel inspiratie en gezelligheid

Dit alles krijg je voor €135

Ben je van plan ook het driemaandse programma ‘Je levenshuis inrichten’ te volgen? Aanrader! Dan kun je een combinatie boeken: Deze dag plus het programma voor €435 (normaal: €534). Dit kun je aangeven bij je aanmelding.

Wist je dat je deze dag plus het programma vaak uit het opleidingsbudget van je werk kunt betalen? Informeer bij je werkgever.

Doe je mee?

Een dag lang aan de slag met jezelf, samen met God en andere vrouwen. Een dag geen zorg voor anderen, een dag full focus de diepte in. Verlang jij daar ook zo naar? 

FAQ

Voor wie is deze dag bedoeld?

Voor vrouwen van minimaal 28 jaar en ouder. Van harte welkom!

Ik vind het best veel geld

Dat snap ik. Het is ook een investering. Maar het is het waard! Je krijgt heel veel mooie en goede inhoud waar over na is gedacht en die met veel liefde is gemaakt en die je qua inhoud kunt vergelijken met een goede coaching/therapiesessie. Daarnaast kiezen we voor een toplocatie omdat we voor kwaliteit gaan en je willen verwennen. Misschien kun je er geld voor vragen, bijvoorbeeld voor je verjaardag? Voor dit geld krijg je een compleet verzorgde dag op een mooie locatie.

Tot wanneer kun je aanmelden?

Zolang er plek is, maar wacht liever niet te lang, zodat wij ook weten waar we aan toe zijn.

Moet ik me voorbereiden?

Om zoveel mogelijk uit deze dag te halen krijg je ter voorbereiding een opdracht die je ongeveer twee uur kost.

Kan ik me samen aanmelden met een vriendin?

Zeker! Meld je dan allebei zo snel mogelijk aan, vul afzonderlijk het aanmeldformulier in.

Kan ik een factuur krijgen?

Ja dit kan, je kunt dit soms ook vergoed krijgen uit het opleidingsbudget van je werk. Stuur een mailtje naar info@villavie.nl als je een factuur wilt ontvangen.