slider-stip3-villavie-academy

Het online programma ‘Je levenshuis inrichten’ duurt drie maanden en is de plek waar je dichtbij jezelf en bij God komt. Waar je afscheid mag nemen van het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Van jezelf vergelijken en bezig zijn met wat anderen van je vinden. Het is de plek waar jij ontdekt wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Richt je levenshuis (opnieuw) samen met God in en groei door tot de vrouw zoals je bedoeld bent. In vrijheid en met veerkracht.

Dit is hét online programma voor vrouwen die ernaar verlangen om hun leven samen met God in te richten.

Schrijf je via onderstaande link in voor de Wachtlijst en je hoort als eerste wanneer we weer met een nieuwe groep starten!

Jouw levenshuis

Ik kijk naar jouw leven als een huis. Een huis met daarin de belangrijkste gebieden van je leven: Werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen. Geloof is geen aparte kamer maar een rode draad door dat huis heen. Het model van het levenshuis helpt om te kijken naar de balans in je leven, naar of je écht bezig bent met wat goed voor je is en legt verlangens bloot waar je eindelijk iets mee gaat doen. Het levenshuis is een heel fijne en praktische manier van kijken naar je leven en helpt je om niet langer geleefd te worden maar echt zélf de regie in handen te nemen. Ben je er klaar voor?

slider-stip3-villavie-academy

Wil jij…

Meer rust en ruimte in je leven?

Meer tijd met God doorbrengen?

Je minder schuldig voelen?

Weten hoe je omgaat met moeilijke omstandigheden?

Niet meer 'niet goed genoeg' voelen?

Bewuste(re) keuzes maken?

review-donkerblauw

Alice: “Het programma ‘Je levenshuis inrichten’ was echt mijn houvast in een woestijnperiode waar ik doorheen ging 😉 Het heeft me echt veel inzichten in mezelf gegeven en heeft mijn relatie met God nog sterker gemaakt. Echt, ik vond het zo fijn! Ook even een moment voor mezelf, een goeie investering! Ik ga het echt missen, want dit gaf veel structuur en een goeie stok achter de deur.”

review-donkerblauw

Marian: “Wat een ontzettend gaaf traject was het! Door met dit Programma bezig te zijn heb ik meer inzicht gekregen in de dingen waar ik aan kan/moet werken. Ook heb ik hiervan meer rust en energie gekregen. Waar ik zeker in gegroeid ben is mijn zelfvertrouwen. Hierdoor ben ik dichter bij God gaan leven en mag ik meer Zijn nabijheid ervaren. De basis is gelegd, dank u Heer!!”

Het programma

12 modules

 

Twaalf lessen  waarin je echt de diepte ingaat en leert wat voluit leven met God inhoudt. Elke les bevat een video en opdrachten en extra’s waardoor je uitgedaagd wordt en de modules daadwerkelijk toepast. Je krijgt er een prachtig papieren werkboek en notitieboek bij.

Op je eigen tijd

 

Je logt in op een makkelijk toegankelijke online omgeving waar jouw lessen elke week online komen. Je kunt ze daarna nog een jaar bekijken dus je volgt het programma op je eigen tempo. En: heel makkelijk op je mobiel of laptop of juist offline met het papieren werkboek op schoot.

Video’s en werkboeken

 

Elke module bestaat uit een video waarin Eline de les uitlegt plus praktische opdrachten en lees- en luistertips. Ook word je, als je daar behoefte aan hebt onderdeel van een community van deelnemers en gekoppeld aan een maatje.

Heel veel extra’s

 

Online samenwerkmomenten en een online community EN deze ronde ook een echte meeting in het midden van het land. Als je dit wilt, kun je je laten koppelen aan een maatje in het programma. Naast de 12 modules vind je in het programma ook nog 12 bonuslessen van inspirerende mensen zoals Cocky Drost en Danielle Koudijs.

slider-stip3-villavie-academy

Voluit leven met God

Module 1

De basis van je levenshuis

Module 2

Dit maakt echt gelukkig!

Module 3

Jouw verhaal een plek geven

Module 4

Dicht(er)bij God leven

Module 5

Dankbaarheid beoefenen

Module 6

Dichter(bij) jezelf komen

Module 7

Leren rusten en stil staan

Module 8

Ontdek wat échte vrijheid betekent

Module 9

Ontwikkel je veerkracht

Module 10

Je leven eenvoudiger maken

Module 11

Jij en je relaties

Module 12

Keuzes & je levenshuis herinrichten

review-donkerblauw

Geeke: “De tijd die ik aan het programma besteedde was elke keer weer een cadeautje voor mezelf! Ontspanning en leren tegelijkertijd. Het heeft mij ook echt geholpen om meer ontspannen in mijn (geestelijk) leven te staan, breder te kijken en meer lief te hebben. Dit bracht het mij:

– Ik ben milder naar mezelf en anderen gaan kijken.
– Ik heb mijn stille tijd vaste vormen gegeven en ben ook daardoor gegroeid en gezegend.
– Ik heb geleerd meer/opener/specifieker te bidden.
– Ik kom eens in de 3 weken samen met twee andere vrouwen: we eten met elkaar, lezen, kletsen en bidden mét en voor elkaar.”

Over Eline

Ook ik heb de lelijke kanten van het leven gezien. Maar ik heb ook Gods oneindige trouw en liefde gezien en daar getuig ik van! Voluit leven betekent voor mij dat ik heel in gebrokenheid ben. Gods helende genade die het leven zo waard maakt te leven!

Al vijftien jaar train en onderwijs ik meiden en vrouwen over identiteit, genade en leven met God. Ik deel mijn lessen die me helpen om me echt vrij te voelen en de dingen te doen die ik belangrijk vind. Het levenshuis helpt me daarbij. Mag ik jou leren wat voluit leven met God is in dit programma? Ik gun het jou!

Villavie Academy X Lume

Villavie heeft zich verbonden aan Lume:  een bedrag van de winst van de Villavie Academy gaat naar een Lumeproject. 

Lume verspreidt licht en hoop in de wereld. Lumevrouwen wereldwijd werken in prachtige projecten om hoop en licht te verspreiden en mensen in hoop te helpen. 

Goed Doel

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt vrouwen een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

review-donkerblauw

Mariella: “Als ik terugkijk op mijn deelname aan het Programma zie ik dat de modules mij gesteund hebben in mijn groeiproces. Ik groeide van het stilstaan bij mezelf, het stilstaan bij wat God van mij vraagt naar het maken van keuzes vóór in plaats van tegen. Van daaruit leerde ik kleur bekennen. Dat betekent concreet dat ik mijn agenda niet meer laten vullen van ‘buitenaf’ maar van ‘binnenuit’ (vanuit de behoeftes van ons gezin en van mijzelf), dat ik mijn verlangens en behoeften uitspreek en ik op mijn werk nieuwe dingen durf uit te proberen in plaats van uit angst altijd voor het veilige te kiezen. Ik leer m’n plekje in deze wereld in te nemen en trouw te zijn aan ‘de kleine dingen.”

slider-stip3-villavie-academy

Dit kost het:

Programma Je levenshuis inrichten
399,- Schrijf je (vrijblijvend) in op de wachtlijst en ontvang de hoogste korting!

Inclusief welkomstpakket twv €35
(Let op: op onze Instagrampagina geven we regelmatig kortingscodes voor het programma)

12 modules

– 3 maanden lessen volgen en  1 jaar toegang houden
– Makkelijk mobiel te volgen
– Bonusvideo’s
– Besloten community
.
>> Betalen in termijnen is mogelijk <<

review-donkerblauw

Eveline: “Door het Programma heb ik heel wat concrete keuzes gemaakt:

– De dag beginnen met de Bijbel en met God.

Mijn telefoon aan de kant leggen, vooral ook op een vrije dag.

Kiezen voor ‘offline’ hobby’s, zoals lezen, muziek maken, puzzelen etc.

Elke dag naar buiten: op de fiets naar het werk (als dat straks weer kan) of een wandeling maken.

Maximaal twee avonden per week weg, en sowieso één avond in het weekend thuis.

Grenzen aangeven: als iets net niet helemaal in mijn agenda past, zeg ik dat ik niet kan (als het geen prioriteit heeft tenminste).

In sommige relaties investeer ik, bij sommige relaties heb ik de keuze gemaakt om er niet meer in te investeren.

In de kerk ben ik geswitcht van taak, vooral vanwege ‘God wil je daar hebben waar je hart warm van wordt’.

Al met al ziet mijn leven er door deze kleinere en grotere keuzes heel anders uit dan het moment dat ik begon met het Programma. Ik heb ervan genoten om in de Bijbel te duiken, te leren van Eline’s lessen en mezelf en mijn levenshuis steeds beter te leren kennen. Voor mij was het de investering (zowel financieel als in tijd) meer dan waard!”

review-donkerblauw

Petra: “Ik heb het programma als enorm waardevol ervaren. Ik heb er zo veel uit geleerd en de lessen keren ook regelmatig terug in het leven van alledag. In dit Programma hoef je niet eerst jezelf te veranderen om voluit te kunnen leven. Je leert zien wie je bent in Gods ogen en hoe je daar ieder dag uit mag leven. Ook krijg je praktische tips en handvatten aangereikt om je levenshuis bewust in te richten. Het is de investering zeker waard! De lessen die ik geleerd heb zijn lessen voor het leven!”

FAQ

Volg ik het programma alleen?

Je volgt het programma op jouw tempo en tijd. Je mag zelf kiezen of we je daarbij koppelen aan een andere vrouw of niet. Die mogelijkheid zie je bij het aanmelden. Ook kun je zelf kiezen hoeveel je reageert in de besloten community. Het is wel een aanrader om je bijvoorbeeld samen met een vriendin op te geven!

Ik vind het best veel geld

Zie het als een investering in jezelf. Je krijgt heel veel mooie en goede inhoud waar over na is gedacht en die met veel liefde is gemaakt en die je qua inhoud kunt vergelijken met een goede coaching/therapiesessie. Misschien kun je er geld voor vragen, bijvoorbeeld voor je verjaardag? En je kunt in twee termijnen betalen. Er is ook een studententarief, stuur daarvoor even een berichtje via instagram of info@villavie.nl

Kun je altijd instromen?

Je kunt twee keer per jaar op een vast moment instromen, een keer in het voorjaar en in het najaar.

Hoeveel uur per week kost me dit?

Dat hangt een beetje van je eigen tempo en investering af. Tussen de 2 en 4 uur.

Zijn alle video's door Eline opgenomen?

De video’s die jij aan het begin van elke module krijgt, zijn inderdaad door Eline opgenomen. Daarnaast zijn er bonusvideo’s en livesessies met anderen, experts of influencers op bepaalde gebieden.

Hoe werkt betalen in termijnen?

Je betaalt in twee termijnen. De eerste termijn wordt bij het afronden van je bestelling meteen via Ideal betaald. Je kunt aanvinken dat je in termijnen wilt betalen. De tweede termijn wordt na een maand automatisch geïncasseerd.