slider-stip3-villavie-academy

In 3 maanden voluit leven met rust en balans

Het online programma ‘Je levenshuis inrichten’ duurt drie maanden en is de plek waar je dichtbij jezelf en bij God komt. Waar je afscheid mag nemen van het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Van jezelf vergelijken en bezig zijn met wat anderen van je vinden. Het is de plek waar jij ontdekt wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Richt je levenshuis (opnieuw) samen met God in en groei door tot de vrouw zoals je bedoeld bent. In vrijheid en met veerkracht.

Dit is hét online programma voor vrouwen die ernaar verlangen om hun leven samen met God in te richten.

Op 30 maart start er weer een groep! We starten twee keer per jaar. Van harte welkom!

Jouw levenshuis

Ik kijk naar jouw leven als een huis. Een huis met daarin de belangrijkste gebieden van je leven: Werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen. Geloof is geen aparte kamer maar een rode draad door dat huis heen. Het model van het levenshuis helpt om te kijken naar de balans in je leven, naar of je écht bezig bent met wat goed voor je is en legt verlangens bloot waar je eindelijk iets mee gaat doen. Het levenshuis is een heel fijne en praktische manier van kijken naar je leven en helpt je om niet langer geleefd te worden maar echt zélf de regie in handen te nemen. Ben je er klaar voor?

slider-stip3-villavie-academy

Wil jij…

Meer rust en ruimte in je leven?

Meer tijd met God doorbrengen?

Je minder schuldig voelen?

Weten hoe je omgaat met moeilijke omstandigheden?

Niet meer 'niet goed genoeg' voelen?

Bewuste(re) keuzes maken?

review-donkerblauw

Alice: “Het programma ‘Je levenshuis inrichten’ was echt mijn houvast in een woestijnperiode waar ik doorheen ging 😉 Het heeft me echt veel inzichten in mezelf gegeven en heeft mijn relatie met God nog sterker gemaakt. Echt, ik vond het zo fijn! Ook even een moment voor mezelf, een goeie investering! Ik ga het echt missen, want dit gaf veel structuur en een goeie stok achter de deur.”

review-donkerblauw

Eveline: “Ik ben enorm blij met het programma ‘Je levenshuis inrichten’. Ik ervaar vooral weer hoe fijn het is om in de Bijbel te duiken, daar goed op te studeren en daar over na te denken. Het stimuleert me om daar (weer) actief mee bezig te zijn. Het voedt mij echt.

Het programma

12 modules

 

Twaalf lessen  waarin je echt de diepte ingaat en leert wat voluit leven met God inhoudt. Elke les bevat een video en opdrachten en extra’s waardoor je uitgedaagd wordt en de modules daadwerkelijk toepast. Je krijgt er een prachtig papieren werkboek en notitieboek bij.

Op je eigen tijd

 

Je logt in op een makkelijk toegankelijke online omgeving waar jouw lessen elke week online komen. Je kunt ze daarna nog een jaar bekijken dus je volgt het programma op je eigen tempo. En: heel makkelijk op je mobiel of laptop of juist offline met het papieren werkboek op schoot.

Video’s en werkboeken

 

Elke module bestaat uit een video waarin Eline de les uitlegt plus praktische opdrachten en lees- en luistertips. Ook word je, als je daar behoefte aan hebt onderdeel van een community van deelnemers en gekoppeld aan een maatje. We doen ook samenwerksessies om je te motiveren.

Heel veel extra’s

 

Livesessies, samenwerkmomenten en een online community. Als je dit wilt, kun je je laten koppelen aan een maatje in het programma. Naast de 12 modules vind je in het programma ook nog 12 bonuslessen van inspirerende mensen zoals Cocky Drost en Danielle Koudijs.

slider-stip3-villavie-academy

Voluit leven met God

Module 1

De basis van je levenshuis

Module 2

Dit maakt echt gelukkig!

Module 3

Jouw verhaal een plek geven

Module 4

Dicht(er)bij God leven

Module 5

Dankbaarheid beoefenen

Module 6

Dichter(bij) jezelf komen

Module 7

Leren rusten en stil staan

Module 8

Ontdek wat échte vrijheid betekent

Module 9

Ontwikkel je veerkracht

Module 10

Je leven eenvoudiger maken

Module 11

Jij en je relaties

Module 12

Keuzes & je levenshuis herinrichten

review-donkerblauw

Geeke: “De tijd die ik aan het programma besteedde was elke keer weer een cadeautje voor mezelf! Ontspanning en leren tegelijkertijd. Het heeft mij ook echt geholpen om meer ontspannen in mijn (geestelijk) leven te staan, breder te kijken en meer lief te hebben.

– Ik ben milder naar mezelf en anderen gaan kijken.
– Ik heb mijn stille tijd vaste vormen gegeven en ben ook daardoor gegroeid en gezegend.
– Ik heb geleerd meer/opener/specifieker te bidden.
– Ik kom eens in de 3 weken samen met twee andere vrouwen: we eten met elkaar, lezen, kletsen en bidden mét en voor elkaar.”

Over Eline

Ook ik heb de lelijke kanten van het leven gezien. Maar ik heb ook Gods oneindige trouw en liefde gezien en daar getuig ik van! Voluit leven betekent voor mij dat ik heel in gebrokenheid ben. Gods helende genade die het leven zo waard maakt te leven!

Al vijftien jaar train en onderwijs ik meiden en vrouwen over identiteit, genade en leven met God. Ik deel mijn lessen die me helpen om me echt vrij te voelen en de dingen te doen die ik belangrijk vind. Het levenshuis helpt me daarbij. Mag ik jou leren wat voluit leven met God is in dit programma? Ik gun het jou!

Villavie Academy X Lume

Villavie heeft zich verbonden aan Lume:  een bedrag van de winst van de Villavie Academy gaat naar een Lumeproject. 

Lume verspreidt licht en hoop in de wereld. Lumevrouwen wereldwijd werken in prachtige projecten om hoop en licht te verspreiden en mensen in hoop te helpen. 

Goed Doel

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt vrouwen een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

review-donkerblauw

Natascha: “Ik zie het programma als investering in mezelf en ben daarin bevestigd. Ik gun het elke vrouw! De modules zijn pakkend en kwetsbaar en zo to the point dat ik elke keer weer geraakt ben in wat het met mij doet. Ik krijg er energie van, word er blij van en leer er zoveel van. Bijvoorbeeld’ kwetsbaar durven zijn’. Hoe dit werkt en hoe je goed voor jezelf kunt leren zorgen. Kortom, voor mij een zegen waar ik elke week naar uitkijk!”

slider-stip3-villavie-academy

Dit kost het:

Programma Je levenshuis inrichten
399,-

Inclusief welkomstpakket twv €35
(Let op: op onze Instagrampagina geven we regelmatig kortingscodes voor het programma)

12 modules

– 3 maanden lessen volgen en  1 jaar toegang houden
– Makkelijk mobiel te volgen
– Bonusvideo’s
– Besloten community
.
>> Betalen in termijnen is mogelijk <<

review-donkerblauw

Jill: “Elke week plan ik om de tekst van de les van die week te lezen, de bijbehorende video te bekijken en de opdrachten te doen. Ik ben daar zo’n 2 uur per week mee bezig en wat mooi is: het lijkt wel alsof de preek op zondag, de tekst van mijn stille tijd en het contact met de mensen die op mijn pad komen allemaal op het Programma aansluiten… Ik voel me heel worden in gebrokenheid: ik ben geliefd door Hem en draag vrucht in wie ik ben.”

review-donkerblauw

Petra: “Vorige week heb ik het Progamma afgerond en ik heb het als enorm waardevol ervaren! Ik heb er zo veel uit geleerd en de lessen keren ook regelmatig terug in het leven van alledag. In dit Programma hoef je niet eerst jezelf te veranderen om voluit te kunnen leven. Je leert zien wie je bent in Gods ogen en hoe je daar ieder dag uit mag leven. Ook krijg je praktische tips en handvatten aangereikt om je levenshuis bewust in te richten. Het is de investering zeker waard! De lessen die ik geleerd heb zijn lessen voor het leven!”

FAQ

Volg ik het programma alleen?

Je volgt het programma op jouw tempo en tijd. Je mag zelf kiezen of we je daarbij koppelen aan een andere vrouw of niet. Die mogelijkheid zie je bij het aanmelden. Ook kun je zelf kiezen hoeveel je reageert in de besloten community. Het is wel een aanrader om je bijvoorbeeld samen met een vriendin op te geven!

Ik vind het best veel geld

Dat snap ik. Het is ook een investering. Maar het is het waard! Je krijgt heel veel mooie en goede inhoud waar over na is gedacht en die met veel liefde is gemaakt en die je qua inhoud kunt vergelijken met een goede coaching/therapiesessie. Misschien kun je er geld voor vragen, bijvoorbeeld voor je verjaardag? En je kunt in twee termijnen betalen. Er is ook een studententarief, stuur daarvoor even een berichtje via instagram of info@villavie.nl

Kun je altijd instromen?

Je kunt twee keer per jaar op een vast moment instromen, een keer in het voorjaar en in het najaar.

Hoeveel uur per week kost me dit?

Dat hangt een beetje van je eigen tempo en investering af. Tussen de 2 en 4 uur.

Zijn alle video's door Eline opgenomen?

De video’s die jij aan het begin van elke module krijgt, zijn inderdaad door mij opgenomen. Daarnaast zijn er bonusvideo’s en livesessies met anderen, experts of influencers op bepaalde gebieden.

Hoe werkt betalen in termijnen?

Je betaalt in twee termijnen. De eerste termijn wordt bij het afronden van je bestelling meteen via Ideal betaald. Je gebruikt de kortingscode termijnen. De andere termijn wordt per mail aan je gefactureerd. Je moet deze eerst betalen voor je naar de volgende modules kunt. We sturen deze ruim op tijd.