Eindelijk! Hét Villavie event! Een dag voor jou, samen met andere vrouwen. Een dag om bemoedigd, aangevuurd en in de watten gelegd te worden. Een dag om tijd met God en jezelf door te brengen. Om na te denken over hoe Nieuw en voluit leven eruitziet. Een dag om stil te staan bij je levenshuis. Zodat je bij thuiskomst weer helemaal opgeladen bent om uit te delen. We kijken uit naar je komst! Deze dag vindt plaats op zaterdag 15 april 2023 van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.30) in Gebouw 055 in Apeldoorn. Er zijn sprekers, worship met Charlotte Jordaan, toffe shops en ontmoeting met andere vrouwen.

review-donkerblauw

Eline: “Toen we met het team nadachten en baden voor het thema, kwam Nieuw leven elke keer terug. Wij willen jou deze dag, samen met God, meenemen in wat leven met God is. Hoe jij tot bloei komt en voluit leeft. Hoe je afrekent met angst of dingen die je vasthouden of belemmeren. Nieuw leven betekent dichtbij Jezus leven en Hem jou laten vullen, elke dag opnieuw. Ik kijk ernaar uit daarover met jou te spreken!”

 

review-donkerblauw

Charlotte: “Nieuw leven met God begint met een keuze om Jezus toe te laten en daarna is het alsof je in een wereld binnenstapt met een hele nieuwe diepte. Je herleeft letterlijk, door het offer van Jezus. Je Geest ontwaakt en komt in verbinding te staan met haar Maker. Wauw, dat gun ik iedereen!

Hoe mooi dat dit het thema is van het Villavie event waar we met zoveel mooie vrouwen bij elkaar zullen zijn. Ik zie ernaar uit om met jullie te mogen aanbidden!”

Villavie event Nieuw leven

Op zaterdag 15 april 2023 vieren wij het Nieuwe leven met jou! Wat kun je verwachten?

Motiverende sprekers, Eline spreekt ‘s ochtends, de middagspreker houden we nog even geheim

Samen worshippen met Charlotte Jordaan en band

Veel lachen

Stille momenten om zelf aan de slag te gaan

Iets lekkers bij de koffie/thee en lekkere lunch

Leuke stands om te shoppen: More than Rubies, Common & Sense, Made by Alett en Kvinna Vintage en Moois uit de Kringloop.

Ontmoeting met andere vrouwen

Lancering van een groot nieuw iets van Villavie

review-donkerblauw

Eline Hoogenboom is oprichter van Villavie en heeft als missie: vrouwen dichterbij zichzelf en bij God brengen. Haar levensverhaal is een verhaal van vallen en opstaan, van heftige gebeurtenissen maar vooral van door God gegeven veerkracht. Met Villavie helpt zij vrouwen met veerkracht en in verbinding te leven. Want ook met een heftig verhaal is voluit leven mogelijk! Daar getuigt zij van en motiveert ze vrouwen mee. Op het event zal ze jou laten ontdekken wat Nieuw leven met God is en hoe je dat praktisch invult.

review-donkerblauw

Het middagprogramma is erop gericht om jou daadwerkelijk te helpen Nieuw leven te omarmen. Met stilte, rust en een praktische opdracht ga je aan de slag zodat je naar huis gaat en er daadwerkelijk iets veranderd is. Dat vinden we belangrijk. Nieuw leven betekent dat je loskomt van je angsten, dat je ontdekt wat leven in vrijheid en met veerkracht betekent. Hiervoor geven wij je de tools in handen.

Van harte welkom!

Deze dag vindt plaats op zaterdag 15 april in Gebouw 055 in Apeldoorn. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur (inloop 9 u 30) met na afloop tijd voor een drankje, shoppen en ontmoeting. Deze dag ontvang je bemoediging in de vorm van sprekers, zang, meditatiemomenten en humor. De dag staat in het teken van Nieuw leven en is erop gericht jou opgeladen en vol vuur weer naar huis te laten gaan. De dag is voor vrouwen tussen 20 en 80 jaar en kost 57,50. Maar als je op tijd je kaartje bestelt (voor 20 februari), ontvang je korting en betaal je 47,50! Doe het snel, want de eerste driehonderd kaarten zijn al verkocht.

Meld je dus snel aan! En, wil je samen komen met vriendinnen of een groep uit de kerk? Te gek! Deze dag is supergeschikt om samen te komen met je vrouwengroep, bidgroep of vriendinnen.

Na deze dag:

Voel jij je opgeladen en bemoedigd

Heb je (h)erkenning en bevestiging gevonden

Voel je dat je niet alleen bent

Voel je nieuw leven door je heen stromen!

Heb je praktische handvatten om thuis aan de slag te gaan

Heb je weer energie om uit te delen

 ‘God belooft ons nieuw leven! Voluit leven: vreugde en verdriet naast elkaar, het kan! Als je gaat zien wat het betekent om dichtbij je Maker te leven, verandert je leven.’

-Eline Hoogenboom

Wat krijg je precies:

Een compleet verzorgde dag met lekkers bij de koffie en fijne lunch

Goede sprekers die je motiveren

Humor, saamhorigheid en inhoud

Ontmoeting met andere vrouwen

Toffe shops met mooie producten

Dit alles krijg je voor 57,50 (Early Bird 47,50)

Doe je mee?

Een cadeau voor jezelf, een uitje met je vriendinnen en een dag om nog lang naar terug te kijken: Het Villavie Event. We kijken uit naar je komst en naar deze dag! Wacht niet te lang met je aanmelden. Dat is fijn voor ons, zodat we weten waar we op kunnen rekenen maar ook voor jezelf: Onder de eerste 100 vrouwen verloten we een te gek pakket met Villavieboeken, oorbellen van More than Rubies en een poster van Made by Alett

FAQ

Voor wie is deze dag bedoeld?

Voor alle vrouwen tussen 20 en 80 jaar. Van harte welkom!

Ik vind het best veel geld

We hebben geprobeerd de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden maar een event organiseren is duur: Huur van de locatie, de band, de catering… We verdienen er niets op, als het uitverkocht is. Mocht je een kaartje echt niet kunnen betalen, mail dan even naar info@villavie.nl

Tot wanneer kun je aanmelden?

Zolang er plek is, maar wacht liever niet te lang, zodat wij ook weten waar we aan toe zijn. En jij natuurlijk kans maakt op dat mooie pakket dat we onder de eerste 100 aanmelders verloten.

Moet ik me voorbereiden?

Nee hoor, kom gewoon lekker naar deze dag toe, wij bereiden het voor en op de dag ontvang je het van ons.

Kan ik me samen aanmelden met een vriendin?

Zeker! Je kunt bij het aanmelden kiezen hoeveel kaartjes je koopt. Kom dan graag gezamenlijk naar het event en laat bij aankomst het ticket zien en de bijbehorende personen.

Ik heb een allergie, kan hier rekening mee gehouden worden?

Gaan we proberen, mail hiervoor naar info@villavie.nl