Cursus plannen

Cursus plannen

We hebben een nieuwe cursus in de Villavie Academy! Een cursus die eigenlijk heel logisch is en die je helpt de keuzes die je maakt, te implementeren in je dagelijks leven. Recent verscheen de Voluit leven planner. Met deze planner wil ik je helpen om te reflecteren en prioriteit te geven aan wat jij echt belangrijk vindt. Als je dingen niet inplant, gebeuren ze ook niet! En daarbij is ook een cursus ontwikkeld die je helpt om die prioriteiten helder te hebben, weten waartegen je ja zegt (en waar je nee tegen zegt) en dat vervolgens zo inplannen dat het haalbaar is. Sinds ik een planner gebruik, ervaar ik veel meer rust in mijn leven. Elke zondagavond ga ik er even voor zitten: Omdat ik momenteel veel aandacht geef aan de Kamer van gezondheid (een van de kamers van het levenshuis), plan ik mijn maaltijden voor de hele week. Dit helpt me gezonder te eten. Dit zet ik vervolgens in mijn planner en ik bestel ook meteen de boodschappen. Daarnaast bespreek ik met Johannes onze avonden. Omdat hij nachtdiensten heeft, we allebei willen sporten en actief in de kerk zijn en ik ook nog graag weleens met vriendinnen afspreek ‘s avonds is dat best een puzzel. Ik plan ook mijn sportmomenten in voor de week. Dit helpt me enorm om de doelen te halen die ik wil bereiken en vooral ook om echt wat rustiger te leven. Ik weet namelijk waar ik aan toe ben, wat mijn prioriteiten zijn en ook wat er dus niet kan.

Wat de cursus plannen je brengt

De cursus plannen helpt je om prioriteit te geven aan wat echt belangrijk is in je levenshuis. Je gaat aan de slag met je weekindeling, de verdeling tussen je kamers en wat je kunt doen om beter te kiezen voor wat jij wilt. Verder zitten er veel tips in om beter te plannen. Let op: Het is niet een cursus productiviteit of puur je planning beheersen. Het gaat echt om hoe jij tijd maakt voor wat jij belangrijk vindt. Reflectie is daar bijvoorbeeld ook belangrijk onderdeel van. Ik heb zelf een heel aantal productiviteitstrainingen gevolgd, veel boeken gelezen en die kennis verwerk ik in deze training.

Hieronder zie je een van de video’s die je via een QRcode kunt bekijken als je de planner in bezit hebt. In deze stijl zullen ook de video’s zijn in de cursus plannen in je levenshuis

Inhoud van de cursus Plannen in je levenshuis

 

De cursus kost €49, 95 en duurt vier weken. De cursus bestaat uit:-

  • 4 video’s van Eline
  • Opdrachten
  • Extra video van een expert
  • Veel praktische tips
  • Inclusief GRATIS de Voluit Leven planner twv €22,99 (je betaalt alleen verzendkosten). Als je de planner al hebt, ontvang je 10 % korting op de cursus met de code die je in de planner vindt.
  • De cursus start in januari 2022. Je kunt de cursus op je eigen tijd en ritme bekijken en hij blijft een jaar lang beschikbaar voor je in de online omgeving van de Villavie Academy.