slider-stip3-villavie-academy

Plannen in je levenshuis

Hoe geef je prioriteit aan de dingen die je echt belangrijk vindt?

Zoals goed voor jezelf zorgen, bewuster leven, tijd met God en een goede balans tussen werk en privé. Door concreet aan de slag te gaan met je planning. Plannen helpt je om grip te krijgen op je prioriteiten, keuzes en verantwoordelijkheden.

review-donkerblauw

Mirjam: “ Ik had voordat ik begon al behoefte aan meer tijd voor mezelf. Nu ben ik daar concreter mee bezig geweest door te bedenken: wat zou ik willen, wat vind ik leuk. Deze vrije tijd plan ik nu ook standaard in. Ik kan er ook echt van genieten, omdat andere zaken ook gepland staan. Doordat ik de week meer plan, lukt het mij ook beter de grenzen naar mijn kinderen aan te geven. Ik had het gevoel er altijd voor ze te moeten zijn en last but not least: Door te plannen heb ik meer tijd gekregen.

review-donkerblauw

Eveline: “Ik ben enorm blij met de Academy! Ik ervaar vooral weer hoe fijn het is om in de Bijbel te duiken, daar goed op te studeren en daar over na te denken. Het stimuleert me om daar (weer) actief mee bezig te zijn en dat maakt de vooral dankbaar omdat we op dit moment al zoveel missen aan kerkdiensten en andere activiteiten waar je gevoed wordt.”

Plannen is de sleutel, voor vrouwen zoals jij, om prioriteit te geven aan de dingen die je echt belangrijk vindt. Plannen en keuzes maken gaan hand in hand. Want ik geloof dat als je keuzes maakt en je het leven je niet laat overkomen, dan ga je tijd besteden aan wat écht belangrijk is. Dan ga je dichterbij jezelf en bij God leven. Dat begint met kijken naar de kamers in je levenshuis, prioriteiten stellen en dat vervolgens in kleine stapjes in je planning zetten. Zo ga je er ook naar leven. En dat is precies wat ik je leer in de cursus Plannen.

 

In de cursus plannen gaan we vier weken samen aan de slag gaan met je weekindeling, de kamers van je levenshuis en welke stappen je moet nemen om beter te kiezen voor wat jij wilt.

Hoe ik het allemaal doe?

Dit voorjaar maakte ik drie magazines, ontwikkelde de planner, een stationary lijn, nam podcasts op en had ondertussen de Villavie Academy lopen met meer dan 150 deelnemers. Terwijl ik een baby en een peuter heb (en een leuke man). En o ja, ik wilde ook graag tijd hebben om te sporten en met mijn vriendinnen af te spreken. De enige manier waarop dit lukt is: hulp vragen, vaak ‘nee’ zeggen en vooral héél goed plannen.

En daar wil ik jou ook bij helpen. Want ik geloof dat er in elke vrouw prachtige talenten en eigenschappen verborgen zitten en dat het een kwestie is van kiezen om die ook te laten zien.

Na de cursus

Kun je beter prioriteiten stellen en productiever werken

Maak je bewuster keuzes: kun je beter 'ja' zeggen en zeg je vaker 'nee'

Leef je minder als kip zonder kop

Kun je werk en privé beter scheiden

Kun je (beter) plannen, offcourse 😉

 ‘Om dichter bij jezelf en bij God te leven, komt het aan op keuzes maken. Tijd inplannen voor wat echt belangrijk is!’

-Eline Hoogenboom

Wat krijg je precies:

Deze online cursus vol informatie en inspiratie. Voor de cursus staat vier weken, maar je kunt het op jouw eigen tempo volgen. Je hebt een jaar lang toegang.

4 video’s van mij, tekst, opdrachten en veel praktische tips.

Een extra video van een expert op het gebied van structuur en productiviteit.

En je krijgt nog meer: GRATIS de Voluit Leven planner t.w.v. €22,99 (je betaalt alleen verzendkosten).

Heb je de planner al? Dan krijg je korting op deze cursus met de code die je in de planner vindt.

Dit alles krijg je voor €49,95.

Goed Doel

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

FAQ

Ik houd me nooit aan mijn planning

Ook dan is de cursus iets voor jou want ik leer je juist hoe je dit doet!

Is het allemaal online?

Yep, je logt in op de online omgeving en volgt daar de cursus. Dit kan op je laptop of tablet. Daarnaast is er ook een app die je kunt downloaden en waarop je de cursus laagdrempelig volgt! En je gaat invullen in je planner, dat gedeelte is ofcourse offline.

Kun je altijd instromen?

Ja, deze cursus wordt doorlopend aangeboden en zodra je je aanmeldt, kun je meteen beginnen.

Hoeveel uur per week kost me dit?

Dat hangt een beetje van je eigen tempo en investering af. Ongeveer twee uur per week.

Zijn alle video's door Eline opgenomen?

De video’s die jij aan het begin van elke module krijgt, zijn inderdaad door mij opgenomen. Daarnaast is er een bonusvideo van Ruchama Elsacker die expert is op het gebied van productiviteit.

Waarom deze cursus in de Academy?

Om daadwerkelijk iets te veranderen in je leven, moet je het concreet maken. dat doe je door in te plannen! Daarom past de planner en deze cursus helemaal bij Villavie.