slider-stip3-villavie-academy

Maak kennis met Villavie Academy!

In de Villavie Academy heb ik meer dan 5500 vrouwen geholpen om het leven met God voluit te leven. De Academy is de plek waar je dichtbij jezelf en bij God komt. Je vindt hierin verschillende (betaalde en gratis) cursussen. Dit is de plek waar jij ontdekt wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. De diepte in op het gebied van identiteit en jouw verhaal maar ook praktisch: van het inrichten van je levenshuis tot het indelen van je week. Leer leven in vrijheid en met veerkracht.

slider-stip3-villavie-academy

De Villavie Academy is de plek

Waar je ontdekt hoe je ondanks pijn en onzekerheid voluit kunt leven

Waar je je leven samen met God inricht als een huis met kamers

Waar je afrekent met het gevoel dat wie je bent en wat je doet nooit genoeg is

Waar je kiest waar je ‘ja’ tegen zegt en weet hoe je ‘nee’ zegt

Programma
Je levenshuis inrichten samen met God

Bouw in 3 maanden aan je levenshuis met God. Het programma bestaat uit 12 modules, waarmee je echt de diepte ingaat en leert wat voluit leven met God inhoudt. Jouw levenshuis bestaat uit de kamers: delen, gezondheid, werk, relaties en vrije tijd. In dit traject ga je elk van deze kamers herinrichten: waar wil jij aan werken en hoe zorg je ervoor dat dit ook gebeurt? Elke module bevat een video van Eline. Je krijgt een werkboek met reflectievragen en oefeningen. Hiermee word je uitgedaagd de lessen daadwerkelijk toe te passen. Daarnaast vind je heel veel extra’s, livesessies, bonusvideo’s en Q&A’s in de online Academy.

Zet jezelf nu op de wachtlijst, we beginnen weer in voorjaar 2024. Je krijgt dan als eerste de kans je aan te melden en de HOOGSTE korting die we geven.

Een vriendin zijn voor jezelf

In 1 dag meer liefde en compassie voor jezelf

Dit is de deal: Jij plant een dag voor jezelf. Regelt oppas als dat nodig is, stapt in de auto of trein en brengt jezelf naar een plek waar het fijn is. Het strand, het bos of het lege huis van een vriendin. Voordat deze dag begint, heb je input gekregen via de online leeromgeving. En op de dag zelf ga je aan de hand van een prachtig e-book aan de slag. Je reflecteert, staat stil en brengt tijd met God door. Je hoeft het niet zelf te bedenken, wij hebben het allemaal voor je bedacht. Je hoeft het alleen maar aan te schaffen en ontvangt alles in je mailbox.

Dit zeggen andere vrouwen over de Academy:

Het raakt aan de dingen die me bezighouden, en daagt me uit om erover na te denken.

Je staat stil op een manier hoe ik nog niet eerder stil heb gestaan bij dingen.

Door bezig te zijn met de Academy ben ik mij bewuster van God in mijn leven.

Het leert mij nieuwe dingen en het zorgt voor veel groei.

Je wordt positief aan het denken en werk gezet.

Heerlijk om stapje voor stapje meer voluit te leven!

Het leert me open en eerlijk naar mezelf te kijken en daar nu ook echt de tijd voor te nemen. Dat is leerzaam, maar soms ook confronterend.

De Academy staat als een huis.

De inhoud raakt aan wat er nodig is in mijn leven. Het schuurt, het zorgt ervoor dat ik er op moet kauwen.

De Academy is echt een moment met God en mezelf, even ademhalen, heel fijn en nodig! Heel blij dat dit bestaat.

Het is enorm verrijkend, leerzaam, opbouwend en het laat mij groeien in wie ik ben.

Je krijgt zoveel waardevolle content waar je door wordt opgebouwd.

Gratis E-Book

35 reflectievragen om jezelf te stellen

Geen tijd voor een training, maar wil je wel aan de slag met reflectie op je levenshuis? Dit e-book gaat je daarbij helpen. Neem de tijd om even stil te staan. Zo belangrijk. Want zonder stilstand geen vooruitgang. Met dit gratis ebook help ik je daarbij (je krijgt het in je mail). Pak een moment voor jezelf, komt tot rust, reflecteer op de kamers in je levenshuis en ga weer gefocust aan de slag. In het e-book vind je tips om tot rust te komen, opdrachten en 26 reflectievragen om jezelf te stellen.

Nieuw!

Villavie Membership

In het membership loop ik met jou mee. We wandelen samen in het leven met God. Ik heb een toolbox vol lessen uit het leven en de Bijbel die ik met jou deel om niet langer geleefd te worden maar voluit te leven. Volg maandelijks masterclasses, mariamomenten en connect met andere vrouwen!

Villavie

Gratis Mini-Cursus

Vereenvoudig je leven

We leven in een wereld met gigantisch veel keuzes, prikkels en ontmoetingen. Alleen op een dag spreek of zie je zo al vijftig mensen, als het niet meer is. Om je staande te houden, is het goed om keuzes te maken. Om duidelijk te hebben waar je wel en niet aandacht aan besteedt. Dit is een van de sleutels om voluit te kunnen leven: kiezen! Kiezen wat je belangrijk vindt, wat God van je vraagt en aan wie je je aandacht geeft. In deze cursus help ik je daarbij. Als je je aanmeldt voor deze gratis cursus krijg je meteen toegang en kun je in de online omgeving zelf aan de slag! De komende zeven dagen ontvang je elke dag een persoonlijke mail van mij met instructies.

Reviews over de Academy

review-donkerblauw

Het afgelopen jaar heb ik het programma ‘Je levenshuis inrichten samen met God’ gevolgd. Als ik terugkijk op deze periode zie ik dat de modules van de Academy mij gesteund hebben in mijn groeiproces. Ik groeide van het stilstaan bij mezelf, het stilstaan bij wat God van mij vraagt naar het maken van keuzes vóór in plaats van tegen. Van daaruit leerde ik, met vallen en opstaan, kleur te bekennen. Dat betekent o.a. concreet dat ik de agenda niet meer laten invullen van ‘buitenaf’ maar van ‘binnenuit’ (vanuit de behoeftes van ons gezin en van mijzelf), dat ik mijn verlangens en behoeften leer uit te spreken en dat ik op mijn werk nieuwe dingen durf uit te proberen in plaats van uit angst altijd maar voor het veilige te kiezen. Ik leer m’n plekje in deze wereld in te nemen en trouw te zijn aan ‘de kleine dingen’. Dat laatste voelt als mijn roeping op dit moment. En ik zie ernaar uit om te ontdekken hoe ik dat verder in mag vullen.

– Mariëlla

review-donkerblauw

De tijd die ik aan het programma ‘Je levenshuis inrichten samen met God’ besteedde was elke keer weer een cadeautje voor mezelf! Ontspanning en leren tegelijkertijd. Het heeft mij ook echt geholpen om meer ontspannen in mijn (geestelijk) leven te staan, breder te kijken en meer lief te hebben. Ik ben milder naar mezelf en anderen gaan kijken. Ik heb mijn stille tijd vaste vormen gegeven en ben ook daardoor gegroeid en gezegend. Ik heb geleerd meer/opener/specifieker te bidden. En ik kom eens in de drie weken samen met twee andere vrouwen: we eten met elkaar, lezen, kletsen en bidden mét en voor elkaar.

– Geeke

review-donkerblauw

Na het boek Villavie twee keer gelezen te hebben heb ik me aangemeld voor het programma ‘Je levenshuis inrichten samen met God’. Ik kon niet wachten tot het zo ver was! Elke week plan ik een paar momenten om de tekst van de les van die week te lezen, de bijbehorende video te bekijken en de opdrachten te doen. Ik ben daar zo’n 2 uur per week mee bezig, maar merk dat ik meer zoek; het lijkt wel alsof de preek op zondag, de tekst van mijn Stille tijd en het contact met de mensen die op mijn pad komen allemaal op de Academy aansluiten… Ik voel me heel worden in gebrokenheid: ik ben geliefd door Hem en draag vrucht in wie ik ben.

– Jill

review-donkerblauw

Ik heb het Programma als enorm waardevol ervaren! Ik heb er zo veel uit geleerd en de lessen keren ook regelmatig terug in het leven van alledag. In de Academy hoef je niet eerst jezelf te veranderen om voluit te kunnen leven. Je leert zien wie je bent in Gods ogen en hoe je daar ieder dag uit mag leven. Ook krijg je praktische tips en handvatten aangereikt om je levenshuis bewust in te richten. Het is de investering zeker waard! De lessen die ik geleerd heb zijn lessen voor het leven! Eline, duizendmaal dank dat jij de Villavie Academy hebt opgezet en dat je zo toegewijd bent!

– Petra

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mooie vrouw, wil jij de Villavie nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Dan stuur ik je af en toe een persoonlijke mail waarin ik mijn overdenkingen en lessen deel. Een plek om stil te staan, na te denken en te verbinden.