Meld je nu aan! Villavie Academy Leer het leven met God
Voluit te leven!
slider-stip3-villavie-academy

Over de VILLAVIE Academy

De Villavie Academy is de plek waar je dichtbij jezelf en bij God komt. Waar je afscheid mag nemen van het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Van jezelf vergelijken en bezig zijn met wat anderen van je vinden. Het is de plek waar jij ontdekt wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Richt je levenshuis samen met God in en groei door tot de vrouw zoals je bedoeld bent. In vrijheid en met veerkracht.

Villavie Academy is hét online programma voor vrouwen die ernaar verlangen om hun leven samen met God in te richten.

Op 2 september gaan de deuren weer open! Schrijf je nu (vrijblijvend) in voor de wachtlijst!

slider-stip3-villavie-academy

Wil jij…

Meer rust en ruimte in je leven?

Meer tijd met God doorbrengen?

Je minder schuldig voelen?

Weten hoe je omgaat met moeilijke omstandigheden?

Niet meer 'niet goed genoeg' voelen?

Bewuste(re) keuzes maken?

De Academy

12 modules

 

Twaalf lessen van twee weken waarin je echt de diepte ingaat en leert wat voluit leven met God inhoudt. Elke les bevat een video en werkboek en extra’s waardoor je uitgedaagd wordt en de modules daadwerkelijk toepast.

Op je eigen tijd

 

Je logt in op een online omgeving waar jouw lessen elke maand online komen. Je kunt ze daarna nog een jaar bekijken dus je volgt de Academy op je eigen tempo. En: heel makkelijk op je mobiel of laptop of juist offline!

Video’s en werkboeken

 

Elke module bestaat uit een video waarin Eline de les uitlegt en een werkboek vol reflectievragen en oefeningen. Daarnaast word je, als je daar behoefte aan hebt onderdeel van een community van deelnemers.

Heel veel extra’s

 

Live sessies, bonusvideo’s, Q&A’s en een levendige online community. Naast de 12 modules vind je in de Academy ook nog 8 bonuslessen van inspirerende mensen.

Over Eline

Het is mijn missie om vrouwen te helpen het niet perfecte leven met God voluit te leven. Ik merkte in mijn eigen leven en zag om me heen, hoe we vaak ten onder gaan aan onze eigen perfecte plaatjes. Hoe we zoeken naar geluk en zinvol zijn maar niet tot rust komen. Hoe de wereld ons soms overweldigt en we vastlopen. Hoe we pijnlijke dingen meemaken en ons afvragen wat Gods bedoeling daarmee is. Hoe we steeds meer moeite krijgen met genade ontvangen maar liever ‘zelf doen.’ Ook ik heb de lelijke kanten van het leven gezien. Maar ik heb ook Gods oneindige trouw en liefde gezien en daar getuig ik van! Voluit leven betekent voor mij dat ik heel in gebrokenheid ben. Gods helende genade die over mijn soms pijnlijke wonden heenstroomt.

Al dertien jaar train en onderwijs ik meiden en vrouwen over identiteit, genade en leven met God. Met de academy hoop ik daarin een stap verder te gaan en een halfjaar met je mee te lopen om de lessen die ik heb geschreven toe te passen om je leven. Ga je mee op dat mooie pad?

Alice: “De Academy was echt mijn houvast in een woestijnperiode waar ik doorheen ging en bijna uit ben 😉 Het heeft me echt veel inzichten in mezelf gegeven en heeft mijn relatie met God nog sterker gemaakt. Echt, ik vond het zo fijn! Ook even een moment voor mezelf, een goeie investering! Ik ga het echt missen, want dit gaf veel structuur en een goeie stok achter de deur.”

slider-stip3-villavie-academy

Het lesplan

Introductie

Jouw levenshuis

Je leven als een huis met kamers: Wie laat je toe? Hoe richt je je huis in? Op welke plek staat het? Hoe is de verhouding tussen werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen? Ben je daar tevreden mee of zou je dit anders willen? Dit komt aan bod in alle modules maar in de introductie breng jij je levenshuis in kaart.

Module 1

Vrucht dragen

De zoektocht naar succes of geluk lijkt soms alles te bepalen. Maar wat als alles uit je handen valt? Wat blijft er dan nog van je over? En als het niet draait om zoeken naar geluk, waar draait het dan wel om? In deze module leer je dat het gaat om vrucht dragen en help ik je hoe je dat doet. Want vruchtdragen is het doel van je leven en brengt je eeuwige vreugde!

Module 2

Heel zijn in gebrokenheid

Wat kun je je gebroken voelen. Door wat je meemaakt, door oude wonden die pijn doen of door hoe je faalt. Je kunt je ook gebroken voelen omdat de wereld zoveel ellende in zich heeft. Maar er is ook veel moois te ontdekken. Want God wil jou heel maken! Hoe ga je om met imperfecties en leg je de lat wat lager? Voluit leven is geen perfect leven maar wel een leven dat heel is in gebrokenheid.

Module 3

Gods aanwezigheid in jouw leven

Vraag jij je soms af wat Gods plan is met je leven? Of Hij een roeping voor je heeft? Zou je duidelijker Zijn stem willen verstaan? God wil in jouw leven aanwezig zijn. Hij heeft elke haar op je hoofd geteld en vindt het fijn om te weten wat jou bezighoudt. Maar je krijgt veel keuzevrijheid van Hem. Hoe ga je daarmee om? En hoe leer je naar Hem te luisteren? Dat leer je in deze module.

Villavie Academy X Dignita Academy 

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

Goed Doel

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

slider-stip3-villavie-academy

Dit kost het:

 • Villavie Module Los

 • 29,50-
  • 1 video met uitleg van de les
  • 1 werkboek
  • Opdrachten
  • Oefeningen
  • >> 1 maand te volgen

Meest populair!
 • Villavie Academy Compleet

 • 249-
 • + GRATIS boek of korting!

  • 12 modules (video’s/werkboeken)
  • Halfjaar lessen volgen
  • 1 jaar toegang tot de Academy
  • Makkelijk mobiel te volgen
  • Bonusvideo’s
  • Besloten community
  • >> Betalen in termijnen is mogelijk

VOL
 • Villavie Academy Extra

 • 349-
 • + GRATIS boek of korting!

  • 12 modules (video’s/werkboeken)
  • Halfjaar lessen volgen
  • 1 jaar toegang tot de Academy
  • Makkelijk mobiel te volgen
  • Bonusvideo’s
  • Besloten community
  • + EXTRA 2 coachgesprekken met Eline 
  • >> Betalen in termijnen is mogelijk

FAQ

Volg ik de Academy alleen?

Je volgt de Academy op jouw tempo en tijd. Maar je wordt wel onderdeel van een groep vrouwen en komt in een besloten groep met hen zodat er uitgewisseld kan worden. Ook zien we elkaar op het Live event!

Ik vind het best veel geld

Dat snap ik. Het is ook een investering. Van € 39 (Compleet) per maand. Dat is wat duurder dan de sportschool maar goedkoper dan 1 etentje of 1 coachsessie. Je krijgt heel veel mooie en goede inhoud waar over na is gedacht en die met veel liefde is gemaakt. Misschien kun je er geld voor vragen, bijvoorbeeld voor je verjaardag? En je kunt in drie termijnen betalen. Er is ook een studententarief, stuur daarvoor even een berichtje via instagram of info@villavie.nl

Kun je altijd instromen?

Ja dat kan! Elke 1e van de maand laten we weer nieuwe vrouwen toe. Je start dan met een groep vrouwen aan dezelfde maand zodat jullie hetzelfde proces doorlopen. Hoe leuk is dat?!

Hoeveel uur per week kost me dit?

Dat hangt een beetje van je eigen tempo en investering af. Tussen de 2 en 4 uur.

Zijn alle video's door Eline opgenomen?

De video’s die jij aan het begin van elke module krijgt, zijn inderdaad door mij opgenomen. Daarnaast zijn er bonusvideo’s en livesessies met anderen, experts of influencers op bepaalde gebieden.

Hoe werkt betalen in termijnen?

Je betaalt in drie termijnen. De eerste termijn wordt bij het afronden van je bestelling meteen via Ideal betaalt. Je gebruikt de kortingscode termijnen. De andere twee termijnen worden per mail aan je gefactureerd. Je moet deze eerst betalen voor je naar de volgende modules kunt. We sturen deze ruim op tijd.