slider-stip3-villavie-academy

Over de VILLAVIE Academy

De Villavie Academy is de plek waar je dichtbij jezelf en bij God komt. Waar je afscheid mag nemen van het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Van jezelf vergelijken en bezig zijn met wat anderen van je vinden. Het is de plek waar jij ontdekt wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Richt je levenshuis samen met God in en groei door tot de vrouw zoals je bedoeld bent. In vrijheid en met veerkracht.

Villavie Academy is hét online programma voor vrouwen die ernaar verlangen om hun leven samen met God in te richten.

In januari 2022 start er weer een groep! Je kunt je vast aanmelden voor de wachtlijst hieronder.

slider-stip3-villavie-academy

Wil jij…

Meer rust en ruimte in je leven?

Meer tijd met God doorbrengen?

Je minder schuldig voelen?

Weten hoe je omgaat met moeilijke omstandigheden?

Niet meer 'niet goed genoeg' voelen?

Bewuste(re) keuzes maken?

review-donkerblauw

Alice: “De academy was echt mijn houvast in een woestijnperiode waar ik doorheen ging en bijna uit ben 😉 Het heeft me echt veel inzichten in mezelf gegeven en heeft mijn relatie met God nog sterker gemaakt. Echt, ik vond het zo fijn! Ook even een moment voor mezelf, een goeie investering! Ik ga het echt missen, want dit gaf veel structuur en een goeie stok achter de deur.”

review-donkerblauw

Eveline: “Ik ben enorm blij met de Academy! Ik ervaar vooral weer hoe fijn het is om in de Bijbel te duiken, daar goed op te studeren en daar over na te denken. Het stimuleert me om daar (weer) actief mee bezig te zijn en dat maakt de vooral dankbaar omdat we op dit moment al zoveel missen aan kerkdiensten en andere activiteiten waar je gevoed wordt.”

De Academy

12 modules

 

Twaalf lessen  waarin je echt de diepte ingaat en leert wat voluit leven met God inhoudt. Elke les bevat een video en werkboek en extra’s waardoor je uitgedaagd wordt en de modules daadwerkelijk toepast.

Op je eigen tijd

 

Je logt in op een online omgeving waar jouw lessen elke week online komen. Je kunt ze daarna nog een halfjaar bekijken dus je volgt de Academy op je eigen tempo. En: heel makkelijk op je mobiel of laptop of juist offline!

Video’s en werkboeken

 

Elke module bestaat uit een video waarin Eline de les uitlegt en een werkboek vol reflectievragen en oefeningen. Daarnaast word je, als je daar behoefte aan hebt onderdeel van een community van deelnemers.

Heel veel extra’s

 

Livesessies, bonusvideo’s, Q&A’s en een levendige online community. Naast de 12 modules vind je in de Academy ook nog 9 bonuslessen van inspirerende mensen.

slider-stip3-villavie-academy

Voluit leven met God

Module 1

De basis van je levenshuis

Module 2

Dit maakt echt gelukkig!

Module 3

Jouw verhaal een plek geven

Module 4

Dicht(er)bij God leven

Module 5

Dankbaarheid beoefenen

Module 6

Dichter(bij) jezelf komen

Module 7

Leren rusten en stil staan

Module 8

Ontdek wat échte vrijheid betekent

Module 9

Ontwikkel je veerkracht

Module 10

Je leven eenvoudiger maken

Module 11

Jij en je relaties

Module 12

Keuzes & je levenshuis herinrichten

review-donkerblauw

Geeke: “De tijd die ik aan de Academy besteedde was elke keer weer een cadeautje voor mezelf! Ontspanning en leren tegelijkertijd. Het heeft mij ook echt geholpen om meer ontspannen in mijn (geestelijk) leven te staan, breder te kijken en meer lief te hebben.

– Ik ben milder naar mezelf en anderen gaan kijken.
– Ik heb mijn stille tijd vaste vormen gegeven en ben ook daardoor gegroeid en gezegend.
– Ik heb geleerd meer/opener/specifieker te bidden.
– Ik kom eens in de 3 weken samen met twee andere vrouwen: we eten met elkaar, lezen, kletsen en bidden mét en voor elkaar.”

Over Eline

Ook ik heb de lelijke kanten van het leven gezien. Maar ik heb ook Gods oneindige trouw en liefde gezien en daar getuig ik van! Voluit leven betekent voor mij dat ik heel in gebrokenheid ben. Gods helende genade die het leven zo waard maakt te leven!

Al vijftien jaar train en onderwijs ik meiden en vrouwen over identiteit, genade en leven met God. Ik deel mijn lessen die me helpen om me echt vrij te voelen en de dingen te doen die ik belangrijk vind. Het levenshuis helpt me daarbij. Mag ik jou leren wat voluit leven met God is in de Academy?

Villavie Academy X Dignita Academy 

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

Goed Doel

Villavie heeft zich verbonden aan de Dignita Academy.

De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

review-donkerblauw

Natascha: “Ik zie de Academy als investering in mezelf en ben daarin bevestigd. Ik gun het elke vrouw! De modules zijn pakkend en kwetsbaar en zo to the point dat ik elke keer weer geraakt ben in wat het met mij doet. Ik krijg er energie van, word er blij van en leer er zoveel van. Bijvoorbeeld’ kwetsbaar durven zijn’ Hoe dit werkt en hoe je goed voor jezelf kunt leren zorgen. Kortom, voor mij een zegen waar ik elke week naar uitkijk!”

slider-stip3-villavie-academy

Dit kost het:

Villavie Academy Compleet
349,-

Inclusief de Villavie planner twv €22, 99!!

12 modules

– Halfjaar lessen volgen 1 jaar toegang tot de Academy
– Makkelijk mobiel te volgen
– Bonusvideo’s
– Besloten community
.
>> Betalen in termijnen is mogelijk <<

FAQ

Volg ik de Academy alleen?

Je volgt de Academy op jouw tempo en tijd. Je mag zelf kiezen of we je daarbij koppelen aan een andere vrouw of niet. Ook kun je zelf kiezen hoeveel je reageert in de besloten community.

Ik vind het best veel geld

Dat snap ik. Het is ook een investering. Maar het is het waard! Je krijgt heel veel mooie en goede inhoud waar over na is gedacht en die met veel liefde is gemaakt en die je qua inhoud kunt vergelijken met een goede coaching/therapiesessie. Misschien kun je er geld voor vragen, bijvoorbeeld voor je verjaardag? En je kunt in drie termijnen betalen. Er is ook een studententarief, stuur daarvoor even een berichtje via instagram of info@villavie.nl

Kun je altijd instromen?

Je kunt drie keer per jaar op een vast moment instromen: Januari, mei en september.

Hoeveel uur per week kost me dit?

Dat hangt een beetje van je eigen tempo en investering af. Tussen de 2 en 4 uur.

Zijn alle video's door Eline opgenomen?

De video’s die jij aan het begin van elke module krijgt, zijn inderdaad door mij opgenomen. Daarnaast zijn er bonusvideo’s en livesessies met anderen, experts of influencers op bepaalde gebieden.

Hoe werkt betalen in termijnen?

Je betaalt in drie termijnen. De eerste termijn wordt bij het afronden van je bestelling meteen via Ideal betaald. Je gebruikt de kortingscode termijnen. De andere twee termijnen worden per mail aan je gefactureerd. Je moet deze eerst betalen voor je naar de volgende modules kunt. We sturen deze ruim op tijd.